Right people. Right potential. Right place. 

På Wopify skapar man som jobbsökande en enda profil och kan sendan ansöka till hur många jobb man vill med ett enda knapptryck. Tjänstens algoritmer hjälper till att rekommendera jobbannonser som man matchar bäst mot. Därefter kan arbetsgivaren enkelt återkoppla via livechatt, ställa frågor eller jobba dynamiskt med kollegor i urvalsprocessen. Hela tiden med en AI-motor vid sidan som hjälper till att matcha båda parter på bästa sätt.

People power companies. We power people.

Föreställ dig att du driver ett framgångsrikt företag med stor personalomsättning, eller ett framgångsrikt företag med få anställda, oavsett första eller andra alternativet vill alla ha dom bästa medarbetarna.

Men istället för att spendera tid på rätt kandidater, spenderar de flesta företag tid på massan av ansökningar som kanske inte är en bra match för jobbet.

Du är nämligen inte ensam om detta, viste du att så mycket som 52% av dom som rekryterar i Sverige anser den svåraste delen av rekryteringen vara screeningen processen. Då ska vi inte gå in på dessa kravprofiler som ofta är grunden till felrekryteringar, diskrimineringen som sker av ålder, etnicitet, bakgrund och dessa otroligt dyra och tidskrävande tjänster som finns idag.

Artificiell intelligens har en enorm potential när det kommer till arbetsmarknaden, inte nödvändigtvis genom att eliminera jobben, utan påskynda anställningar, ta bort manuella uppgifter och göra rekryterare och företag betydligt mer produktiva i deras process. Att spara tid är bara toppen av isberget, det finns mycket som tekniken kan göra för att göra just dig effektivare.

Uppnå en riktigt bra kandidatupplevelse

Låt oss får presentera Sveriges smartaste AI drivna rekryteringstjänst som inte bara hjälper dig att skapa en förståelig och rätt kravprofil, sortera alla sökande baserat på deras olika parametrar. Utan rådger även kandidater att söka till just din tjänst genom att visa matchningsresultat på varje annons som kandidaten ser i mobilen eller datorn. Wopify hjälper dig att uppnå en riktigt bra kundidatupplevelse utan att ta mer tid än nödvändigt.

Our vision

We believe in changing the way people see job searching. We want to implement a new lifestyle with endless possibilities, where age, gender, culture and ethnic background won't affect your chances of getting your dream job, worldwide.

Group 2400.png
Logga in / Företag