Sveriges snabbast växande talang-pool.

Rekrytera, mät, analysera och jobba på ditt varumärke som arbetsgivare i nya Wopify for Business.

Skapa konto
Lediga Jobb

Vi har har  🏆 talanger inom

Skapa ett kostnadsfritt konto

Kom i kontakt med 🏆talanger redan idag

Vi har Sveriges snabbast växande kandidatbank med talanger inom många olika branscher.

När du publicerar en annons visas den för en stor mängd användare i vår egen app Wopify Jobb. Dessutom visas annonsen för ca 25 000–30 000 personer i sociala medier.

Matcha och anställ!

Lägg ut annons

Skapa konto
play-flat.png

Samla in alla dina ansökningar på en och samma plats. Låt Wopify AI hjälpa dig i urvalsprocessen genom att automatiskt rangordna alla kandidater.

Samla in

Skapa konto
play-flat.png

Efter att alla dina kandidater är rangordnade kan du börja chatta med topprankade kandidater direkt i systemet. Gör en light-intervju eller  boka tid för ett möte. Du kan även återkoppla till alla som inte gått vidare med 2 enkla knapptryck.

Anställ

Skapa konto

Rekrytera snabbt,

kostnadseffektivt och digitalt. 

Till skillnad från många andra rekryteringsplattformar ger Wopify dig tillgång till en redan upparbetad kandidatbank. När du publicerar en annons hos oss visas den för en stor mängd användare i vår egen app Wopify Jobb. 

Skapa konto

Våra framsteg

Var visas min annons?

Din annons visas på en rad olika platser, men du kan även välja att publicera den på andra platser för att sedan samla in alla dina sökanden på en och samma plats. Det gör det lätt för dig att administrera och jämföra alla kandidater.

Skapa ett kostnadsfritt konto idag!

Skapa annons

Testa oss och uppleva skillnaden

1K+

Self-Service Rekrytering - gör din rekrytering online till en lägre kostnad. Perfekt för dig som har behov då och då och vill hålla nere kostnaden.

Wopify Unlimited är för dig som har kontinuerliga behov och vill ta del av en större talang-pool, Wopify Analytics, Wopify AI, Chatt och mycket mer.

Wopify Professional är för dig som vill ha hjälp med hela rekryteringsprocessen. Ta del av marknadens mest kostnadseffektiva och smarta rekrytering.

Skapa konto

Vi hjälper dig att komma igång 🎉

Vi hjälper dig att komma igång och skapa din första annons helt kostnadsfritt. För oss är det viktigt att du som kund hos Wopify blir nöjd och känner att du har alla fortsättningar för att lyckas med din rekrytering.

Det var en riktigt lyckad rekrytering! Jag tycker att Wopify var väldigt lätt att använda 
och gav mig bra insyn i hur rekryteringen gick från början till slut. Även lätt att återkoppla till alla kandidater, speciellt när kandidaterna redan var rangordnade. Rekommenderar!

Wopify var ett väldigt lätt system att förstå och underlättade verkligen mitt jobb när jag skulle rekrytera.  Smidigt att man får fram matchningen i procent, det gav mig en snabb överblick av alla kandidater. Jag gillar även kandidatens digitala profil istället för ett traditionellt Cv!

Fördomsfri rekrytering - för alla.

Vi som utvecklar tjänsten strävar efter en mer rättvis rekrytering där företag och talanger kan finna varandra utan att påverkas av olika omedvetna fördomar som ofta kan förekomma under en rekrytering. Hos oss sker hela rekryteringen fördomsfritt och rättvist, precis som det ska vara.

Skapa konto

Rättvis rekrytering - Rättvisa priser

Unlimited

Basic

3 000 SEK

1 600 SEK

Per Rekrytering

Per månad

999 SEK / Användare

1 Annons

Karriärsida

Wopify AI

Wopify Analytics

Kandidater synlga 30 dagar

999 SEK / Användare

Obegränsade Annonser

Karriärsida

Wopify AI

Wopify Analytics

Kandidater alltid synliga

Skapa konto

Wopify Professional

fr. 2 000 SEK

Per kandidat

Få professionell hjälp med din rekrytering. Wopify är Sveriges modernaste rekryterare, vi kan leverera snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt, samtidigt som du kan följa processen i ditt Wopify-konto.

Group 2400.png
Logga in / Företag