• Wopify

Förbättringar i Wopify for Business


Vi älskar att få feedback och nu har vårt Dev-Team gjort en del förbättringar i företagstjänsten, baserat på önskemål vi fått in! Här är några av de senaste förändringarna:


Varumärken

Om ni har flera olika varumärken eller avdelningar i er verksamhet och vill rekrytera separat till dessa olika delar så kan ni nu registrera olika varumärken och därmed få en bättre översikt över vilken del av verksamheten en viss rekrytering hör till. Denna funktion hittar ni på inställningsmenyn.
Kandidatstatus

Få bättre koll på vilka skeden olika kandidater befinner sig i! Med endast ett par klick kan ni enkelt markera och sortera kandidaterna efter aktuell status, exempelvis "ansökt", "intervju bokad" och "nej-tackad".
Meddelanden

Ni får direktkontakt med kandidaterna! Ett enklare sätt att kommunicera, oavsett om ni vill återkoppla om vilket skede kandidaten befinner sig i, eller om ni vill kalla kandidaten till intervju. Det går också bra att skicka samma meddelande till flera kandidater samtidigt. Det finns fortfarande ett färdigskrivet meddelande att skicka ut till kandidater som ni valt bort, om ni inte vill skriva ett eget meddelande.Fortsätt gärna skicka in förbättringsförslag till oss! Vi älskar feedback!Hälsningar Team Wopify


#bemanning #hr #hittapersonal #jobbannons #kandidater #personal #rekrytering

Group 2400.png
Logga in / Företag